Кажете: „Не!” на алергиите и нездравословния микроклимат у дома. Вече не е нужно да седите с часове пред рафтовете с почистващи препарати и да се чудите кой да изберете.

Ние от Probioaction.bg знаем, че всеки се стреми не просто да почисти, а да създаде най-добрите условия за живот на своето семейство. Затова с мисъл за Вашето здраве и за природата  създадохме нашите екологични почистващи препарати.

Какво прави нашите екологични почистващи препарати специални?

За разлика от стандартните препарати, продуктите на Пробиоекшън НЕ съдържат химия, синтетика, фосфати, белина и алергени. Те са създадени с мисъл не само за хората, но и за нашата планета.

Нашите екологични почистващи препарати НЕ отделят ненужна химия и НЕ замърсяват околната среда. Те не са токсични и не предизвикват алергии и раздразнения.

С тях не само ще отстраните замърсяванията, но и най-накрая ще спечелите в борбата с вредните бактерии и микроорганизми. В тяхната основа стоят 4 вида специално подбрани полезни бактерии. Техният естествен произход гарантира благотворното им действие и е гаранция, че са напълно БЕЗОПАСНИ за Вашия дом и за природата.

Кои от нашите екологични продукти Ви препоръчваме?

ROOM Probiotic PREMIUM – неутрализира неприятните миризми в закрити помещения и подобрява качеството на въздуха в тях.

BED Probiotic PREMIUM  – пробиотичен неутрализатор на акари и алергени.

SHOES Probiotic PREMIUM – пробиотичен неутрализатор на миризми от обувките.

PET Probiotic PREMIUM – пробиотичен неутрализатор на миризми от домашни любимци.

SURFACE Probiotic PREMIUM – пробиотичен почистващ препарат за повърхности.

Създайте здравословна среда у дома и офиса още СЕГА! Свържете се с нас на телефон: 0878 608 686, задайте своите въпроси или се възползвайте от консултация с професионалист.