Facebook Pixel

Новини

Участие в IV конгрес на Българският Ветеринарен Съюз

„Перилис Трейдинг“ ЕООД участва като изложител по време на IV конгрес на Българският Ветеринарен Съюз в хотел Интернационал, к.к. Златни пясъци, който се проведе на 17-18.11.2023 г. Беше представена серия пробиотични почистващи продукти и козметика, предназначени за домашни любимци, която предизвика голям интерес от страна на участниците и търговски фирми. Заедно с това в брой 5 на списание „Ветеринарна практика“, предоставено на участниците в конгреса, беше публикувана научна статия в сътрудничество с учени от Института по Микробиология „Стефан Ангелов“ към БАН относно влиянието на полезни бактерии, съдържащи се в продуктите на Перилис Трейдинг, върху акари и отделяните от тях алергени.

Линк към списанието: https://online.fliphtml5.com/uvnaz/uczp/#p=1


Партньорство

 

Перилис Трейдинг ЕООД подкрепи Националният отбор по шахмат на България за жени, който спечели златен медал от европейското отборно в черногорския град Будва.

Награда „Най-добро партньорство за 2023“

 

За 28-ми път Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) връчи годишните си награди в София. Церемонията за поредна година се проведе в столичния петзвезден хотел “Гранд хотел Милениум”. БХРА е първата професионална организация в туризма, която връчва награди от 1996 година насам и наскоро чества 30 години от създаването си.
Перилис Трейдинг ЕООД бе награден със специална грамота и плакет за „Най-добро партньорство за 2023“.
Call Now Button