Facebook Pixel

За нас

ФАБРИКА НА ЗДРАВЕТО

ПЕРИЛИС ТРЕЙДИНГ ЕООД е българска фирма, oснована през 2003 година с традиции в производството на уникални миещи и почистващи препарати собствена марка. За повече информация: www.perilis.com

ПЕРИЛИС ТРЕЙДИНГ ЕООД

 

Следвайки философията да създава продукти, които са максимално щадящи околната среда и човешкото здраве, през 2018 година ПЕРИЛИС  ТРЕЙДИНГ ЕООД обогатява портфолиото си с продуктите на база полезни бактерии /пробиотици/, разработени в сътрудничество с компании от Белгия, Холандия и Германия.

 

Ние възстановяваме баланса в множество практически ситуации.

инж. - химик Иван Радев /собственик/:

инж.-химик Иван Радев

„Аз винаги съм вярвал в силата на природата. Този иновативен метод ме привлече от самото начало. Всички ние искаме най-доброто за нашите семейства – добро здраве, приятни условия на живот и качествено време един с друг. Поради тази причина аз се чувствам отговорен за бъдещето на всички нас. Подобрението на продуктите, новите идеи и новите приложения са резултат от моето вдъхновение да използвам максимално силата на природата, за да възстановим естествения баланс. Тези принципи ме ръководят във всичко, което правя!”

За нас
За нас
За нас
Отзиви на клиенти
Call Now Button