Алергиите и замърсеният въздух в затворени помещения са едни от най-големите проблеми на модерното общество. Нашите безвредни почистващи препарати ще Ви помогнат. Последните проучвания показват, че:

– Алергиите са едни от най-често срещаните хронични заболявания в Европа като над 80 милиона души имат една или повече алергии.

– Над 50% от алергиите са причинени от акари и домашен прах.

– Всеки 3-ти човек в България има поне една алергия. А прогнозите са до 2025, алергиите да засегнат над 50% от населението на страната.

Имайки това предвид, изборът на подходящи безвредни почистващи препарати става все по-важен за хората със здравословни проблеми. А най-подходящи в случая са био почистващите препарати. За разлика от стандартните, в био почистващите препарати няма агресивни химични вещества и алергени.

Био почистващите препарати на Prоbioaction са натурални и БЕЗОПАСНИ за здравето на възрастните, децата и домашните любимци. Затова специалистите препоръчват безвредни почистващи препарати на всички, които имат хронични заболявания или искат да почистват дома си без химия.

Но освен това, био почистващите препарати са напълно БЕЗВРЕДНИ и за природата. Така избирайки ги, Вие се грижите не само за своето здраве, но и за чистотата на околната среда.