Един от най-големите проблеми на домакинствата е лошата вентилация и невъзможността да се проветряват продължително време стаите. Това допринася за създаване на миризми, които не само се задържат във въздуха, но и понякога се отлагат по стените, мебелите и подовите покрития. Такива са миризмите отделяни по време на готвене, цигарен дим, парфюми, влага, плесен, замърсявания от домашни любимци, производствени дейности и други.

Искате да се отървете веднъж завинаги от тези миризми?

Препоръчваме Ви нашия пробиотичен препарат срещу миризми – ROOM Probiotic PREMIUM.

За разлика от традиционните ароматизатори, нашият пробиотичен препарат срещу миризми НЕ съдържа алергени и агресивни химични вещества.

Нашият пробиотичен препарат срещу миризми е разработен на базата на полезни бактерии. Основен хранителен източник за тези бактерии са части от въглеводородните вериги на молекулите на съответните миризми. За да ги усвоят, те отделят ензими, които разграждаттези  молекули. Така, по напълно естествен начин, се създава една по-добра и здравословна среда на живот.

Друго предимство на ROOM Probiotic PREMIUM е, че не трябва да го впръсквате през 10-15 минути, за да почувствате чистия въздух. Нашият пробиотичен препарат срещу миризми има дълготраен ефект. Необходимо е да го използвате САМО веднъж на 2-3 дни, за да усетите разликата.

Използвайки ROOM Probiotic PREMIUM, Вие подобрявате микроклимата в затворените пространства, като увеличавате количеството на полезните (пробиотични) бактерии за сметка на вредните (патогенни) бактерии.

Така с помощта на нашия пробиотичен препарат срещу миризми НЕ само веднъж, а завинаги ще спечелите борбата с миризмите, ще спестите пари и ще създадете здравословен микроклимат.

Обърнете внимание, дозировката на пробиотичния препарат срещу миризми зависи от големината на помещението. Прочетете упътването на опаковката, преди да го използвате!