Най-добрият начин на премахване на миризми от обувки е да ги поддържате чисти и свежи. Не, това не означава, че трябва да ги миете или перете след всяко носене.

Често хората се оплакват от появата на неприятна миризма в обувките след по-дълго носене. Причините за появата Ѝ са различни. Понякога имат изцяло медицински характер, свързан с гъбички по краката. Друг път зависи от обувките и стелките им, тяхното качество и материалите, от който са произведени.

Можете да постигнете това с нашия пробиотичен препарат за обувки – SHOES Probiotic PREMIUM.

Той е специално разработен от Probioaction.bg с мисъл за Вас. За да можем да Ви помогнем във всеки един момент от живота Ви, когато се нуждаете от малко свежест. С пробиотичния препарат за обувки Вие можете за минути да освежите обувките си.

Пробиотичният препарат за обувки е подходящ за всякакви видове обувки. Независимо дали става въпрос за обувки от текстил, еко, изкуствена или естествена кожа.

Пробиотичният препарат за обувки има дълготрайно действие и е напълно БЕЗОПАСЕН за всички видове обувки.

Пробиотичният препарат за обувки не съдържа биоциди или други агресивни химически вещества. Това го прави напълно безвреден за човешкото здраве, околната среда и домашните любимци.

Направете първата крачка към премахване на миризми от обувки с нашия пробиотичен препарат за обувки!