Кучетата са не само нашите най-добри приятели, но и верни другари в приключенията и пакостите. Те са винаги готови да поплуват с нас или да си направят пиршество в калта. Затова по-често се цапат и се налага стопаните им да се грижат за почистването на козината им.

Тук ветеринарите съветват никога да не оставяте кучето си мръсно, защото това може да доведе до развитието на различни кожни заболявания и инфекции. Но също така е  важно да знаете, че само с вода няма да се справите. Трябва да имате подходящ пробиотичен шампоан за куче, който да почисти нежно кожата и да подобри киселинно-алкалния и микробиален баланс на кожата.

Шампоаните за животни са специално предназначени за нежната и деликатна кожа на нашите любимци. Те не само почистват козината, но и я подхранват с необходимите вещества, за да бъде винаги блестяща и хидратирана.

Защо да изберете пробиотичен шампоан за куче на Probioaction?

За съжаление, алергиите са често срещани не само при хората, но и при домашните любимци. Затова е много важно винаги да четете съдържанието на шампоаните за животни, които избирате за своя най-добър приятел.

Обикновените шампоани за животни не са подходящи за животни с чувствителна кожа и кожни проблеми, защото в съдържанието им присъстват синтетични вещества и химия.

За разлика от тях, PET PROBIOTIC CLEANSING FOAMER НЕ съдържа сулфати, сапуни, парабени и алергени. Пробиотичната пяна за почистване на домашни любимци е с нежна формула. Тя щади козината и кожата на Вашия любимец и я прави чиста, бляскава и хидратирана.

Избрете по-добрия шампоан за животни и се погрижите за своя любимец!