Особеност на обувките е, че често миришат на материалите, от които са изработени. Това не е фатално, защото този аромат изчезва  още след първите обувания.

За съжаление, не така стои въпросът с миризмата, която краката предават на обувките. Този проблем е особено изявен през студените месеци, когато носим затворени обувки и краката се изпотяват повече. Причините за това са различни. Могат да бъдат както лошото качество на обувките или изкуствените материи, от които са направени.

Канени сте на гости и се притеснявате да се събуете? Искате да премахнете миризмите от обувките? А знаете ли, че ние от Probioaction  можем да Ви помогнем  завинаги да премахнете миризмите от обувките?

Нашият пробиотичен препарат – Shoes Probiotic PREMIUM ще Ви помогне веднъж завинаги да премахнете миризмите от обувките.

Shoes Probiotic PREMIUM е специално създаден за Вашите обувки. С него ще неутрализирате и премахнете миризмите от обувките. Той успешно предотвратява повторната им поява и намалява риска от гъбични инфекции на краката.

Освен това, нашиятпробиотичен препарат осигурява дълготрайна свежест до 5 дни. За да премахнете неприятните миризми от обувките следвайте инструкциите на опаковката.

Разклатете препарата добре и след това впръскайте от съдържанието в обувките, веднага след като ги събуете. Обърнете внимание -пробиотичните бактерии се активират след впръскване.

Съветваме Ви за по-добри резултати да впръсквате по 1-2 пъти на ден на всеки 3 дни.