Facebook Pixel

Политика за замяна на продукти

Политика за замяна на продукти

 

Пакетирането и съхранението на поръчките от PROBIOACTION се осъществява в наш централен склад. В случай на липсващи продукти в поръчките, поради липса на наличности, някои от тях могат да бъдат заменени от нашия екип по пакетирането. Продукти ще бъдат заменяни, само ако сте посочили, че сте съгласни при завършване на поръчката. Екипът ни ще се постарае да подбере възможно най-подходящия подобен продукт като цена и качество. Специфичните продукти, които нямат аналог, ще бъдат приспаднати от поръчката.

 

Известяване за корекции и приспадане на липсващите продукти от крайната сметка

 

Информация за всички корекции по поръчката ще бъде изпращана на вашия имейл, както и промените се отразяват във вашия профил. При поръчки с наложен платеж, липсващите продукти ще бъдат извадени от крайната сума на поръчката.

 

Процес на пакетиране и защо липсват продукти

 

Нашата система за наличности визуализира всички налични продукти в нашия склад в момента на вашето пазаруване. Понякога е възможно продукти да се изчерпат като наличност, след като сте завършили своята поръчка. Това се получава, защото екипът ни е започнал да пакетира поръчки, завършени преди вашата, в които са поръчани същите продукти и наличността се е изчерпала, преди да пакетират вашата поръчка.

Екипът ни работи усилено да поддържа достатъчно наличност, за да намалим възможността за липсващ продукт до минимум.

 

Тази Политика за замяна влиза в сила на …………………………..

 

Call Now Button